O NAMA

3D START je osnovan 24.09.2014. Naša misija je maksimalna posvećenost svakoj stranci, a na tržištu se želimo nametnuti na način da inovacijama i dobrom organizacijom u suradnji sa partnerima i samim strankama svoje usluge ponudimo po što povoljnijim cijenama, računajući na to da kvaliteta ostane na visokoj razini. Koristimo samo najnovije licencirane programe, surađujemo s arhitektima, dizajnerima i stolarima da bi našim kupcima ponudimo što kvalitetniju uslugu.

Zašto mislimo da možemo biti povoljniji od drugih tvrtki koje brinu o kvaliteti? U razvijenim zemljama kvalitetna 3d vizualizacija je nezaobilazan start u predstavljanju projekata, dok u našem dijelu europskog kontinenta, iako u uzlaznom trendu, moć kvalitetne 3d vizualizacije još uvijek nije prepoznata. Stoga smo za naše i susjedna tržišta odlučili ponuditi nešto više za istu cijenu.
O čemu se radi?
Koliko je nama poznato ne postoji program za kvalitetne foto-realistične 3d vizualizacije s kojim je moguće projektirati namještaj, niti obrnuto. Iako postoje programi za projektiranje namještaja koji se trude raznim dodacima stvoriti koliko toliko realan 3d prikaz, to je još daleko od realnog.
Zato smo u softveru namijenjenom za kvalitetne foto-realistične 3D vizualizacije kreirali modele namještaja koji sadrže sve nama potrebne podatke za izradu namještaja po mjeri. Iz tog razloga ne plaćate obje usluge, već samo jednu. Bilo da trebate vizualizaciju, ili namještaj po mjeri, nudimo vam jednu besplatnu uslugu koju inače nemalo plaćate. Brojne druge prednosti i informacije o njima možete naći u ostalim izbornicima na našoj web stranici, ovisno o usluzi koja vam je potrebna.

3D vizualizacije, animacije, simulacije, namještaj po mjeri, savjeti, projektiranje, dizajn i inovacije.

Budite uvijek informirani o našim novostima i pratite nas na:

vl. Marko Lukanović
 Avelina Turka 20, 51000 Rijeka
 +385 95 196 9593
  start@3d-start.hr